Mobilterapeuten - Massage
Healing - Kost og ernæring
Mobilterapeuten 
Healing - Massage - Kost
Healing Tankefelt terapi
  Fysiurgisk massage
  Tlf nr. 70 22 66 22

8 kommentarer i “Gæstebog”

 1. Gravatar of Anita AndersenAnita Andersen

  Hej Jan
  jeg var så heldig at stifte bekendtskab med dig gennem menu card og det var bestemt en meget positiv oplevelse. Jeg har benyttet mig af dit tilbud med et 5 turs klippekort og jeg har nu fået min 3. behandling og kan allerede mærke en meget stor forskel på min ellers meget dårlige ryg og nakke. Jeg har benyttet mig af din magnet terapi i form af armbånd og plastre og ser nu frem til at få magnet såler i næste uge.
  Jeg kan på det varmeste anbefale dig til andre og det er jo MEGET nemt at finde tid til behandling, både fordi du altid er enormt fleksibel også kommer du ud til der hvor jeg er.
  Tusinde tak for din foreløbige hjælp
  De bedste hilsner fra Anita

 2. Gravatar of Laila Laila

  Hej Jan.
  Det er en rigtig flot hjemmeside du har lavet. Dejligt at vide hvor jeg skal behandles næste gang jeg er i DK .... ;-)

 3. Gravatar of MajaMaja

  Jeg havde i eftermiddags besøg af Jan til min første healing startende med massage og herefter tankefelt-terapi. Jeg blev løsnet i nakke og skuldre og var totalt afslappet efter massagen.
  Under tankefelt-terapien arbejdede vi med mit dårlige selvværd, og jeg fik teknikker og redskaber til at tackle stress, dårligt humør samt andre negative energier.
  Jan var utrolig venlig og professionel og tog sig tid til at gøre det behageligt for mig. Super god oplevelse, jeg er stadig helt "let" i kroppen! :-)

 4. Gravatar of Jette fra ViborgJette fra Viborg

  Hej Jan
  Det er en flot hjemmeside du har fået lavet.
  Jeg vil lige fortælle dig, at behandlingen har hjulpet både på mit knæ og mit underben. Jeg synes det er utrolig at jeg gennem telefonen kunne blive hjulpet af med de smerter jeg havde i knæet, jeg kunne næsten ikke gå. Du fortalte mig hvilke punkter jeg skulle trykke på og massere, efter selvhjulpen behandling kunne jeg gå igen og smerterne var aftagen en hel del.
  Min underben gjorde ondt og der var en bule på ydersiden, det fik du masseret væk og jeg har ikke haft smerter siden,tak for det.
  jeg kan kun varmt anbefale dig til andre.

 5. Gravatar of Søren AndersenSøren Andersen

  Tak for en professionel behandling.
  Mine smerter i nakke og ryg er helt væk.

  Du skaber jo mirakler, med dine nåle og hænder :-)

 6. Gravatar of Simon OlesenSimon Olesen

  Min kæreste og jeg bestilte første gang Jan via en tilbudsside på nettet til en omgang massage. Min kæreste døjede med ondt i lænden, og jeg havde gener i lægmusklen ved løb. Vi var meget spændte på besøget da vi hverken havde hørt eller læst om Jan. Vi blev begge positivt overrasket. Jan var fra start super professionel og kunne hurtigt lokalisere problemer, uden at de var blevet adresseret. Efter besøget oplevede vi begge en tydelig forbedring. I mit tilfælde døjede jeg meget med ondt i læggen når jeg løb. En uge efter behandlingen var dette ubehag væk, og jeg har ikke mærket det siden.

  Vi har efterfølgende bestilt Jan til løbende behandlinger, altid med samme resultat. Sidste gang Jan var forbi, drejede problemet sig om en forstrækning i min lysken. Jeg var denne gang dog noget kritisk da jeg læste på nette at behandling af lyskenskader ofte krævede lange pauser og genoptræning. Til denne behandling modtog jeg udover massage også akupunktur. Igen var der en helt tydelig forbedring efter endt behandling. Faktisk så meget at jeg hurtigt igen kunne komme ud at løbe. Udover gode behandlinger har jeg modtaget gode råd omkring min løbetræning. Træningsformer, kost og gode ideer til at opretholde løbemotivationen.

  Så alt i alt kan jeg kun give min varmeste anbefaling. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af Mobilterapeuten.

  - Simon

 7. Gravatar of katharina zambachkatharina zambach

  Hej Jan
  Jeg glæder mig i den grad til at slippe for at standse ved hvert kryds og stå af cyklen for at se efter om der kommer trafikanter bagfra når jeg skal dreje til venstre! Tænk at man bare kan dreje hovedet og se efter.....for første gang i snart 30 år. Jeg bestiller ikke andet end at cykle -og dreje til venstre. Helt nyt liv

 8. Gravatar of Uma BeckUma Beck

  HAR I OVER 10 ÅR LEVET MED TRYKKENDE SMERTE I HOVEDET, GRUNDET AF BIHULEBETÆNDELSE. EFTER KUN EN BEHANDLING HOS JAN, KAN JEG NU INTET MÆRKE. DET ER SÅ DEJLIGT, HAR SELVFØLGELIG IGENNEM ÅRENE OPSØGT DIV. LÆGER OG PRØVET NÆSESPRAY, MEN INTET HAR HJULPET. SÅ AF HJERTET TAK FOR EN OVENUD GOD BEHANDLING. DET KAN KUN ANBEFALES.

Nyhedsbrev

Online shop

Kontakt

Ved tidsbestilling

tlf nr. 70 22 66 22

eller på mail info@mobilterapeuten.dk

Tidsbestilling
Tlf nr. 61 68 90 88
eller på mail
info@mobilterapeuten.dk
Adresse
Jan Birke Lyngbye
Byagervej 140, st. th.
8330 Beder
Tlf. 61 68 90 88

CVR 20997109